1/1

SHAKIRA I J.LO RATRGALE POZORNICU

Pjevačice Shakira i Jennifer Lopez oduševile u poluvremenu Super Bowla

Nastupom u poluvremenu američkog Super Bowla, odnosno nogometa, pjevačice Shakira i Jennifer Lopez dokazale su da i u 40-oj, odnosno J.Lo 50-oj godini života itekako mogu prirediti show

Energični nastup započela je Kolumbijka Shakira, koja je otplesala i otpjevala svoje najveće hitove. Sedam minuta kasnije, J.Lo je 'uletjela' na binu intenzivnom plešući, popela se na štangu i pokazala par vatrenih pokreta te završila nastup sa jednako poznatim hitovima.


Kraj 15-minutnog showa, pjevačice su odradile zajednički i otpjevale par refrena svojih najpoznatijih pjesama zajedno. U showu se pojavila i malodobna kćerkica J.Lo, koja se već sada može podičiti jakim vokalom.

- Ove žene imaju 43 i 50 godina i 'trgaju' pozornicu kao par teenagerica. U međuvremenu moja mlada guza sjedi na kauču i umorila se samo ih gledajući. Ovo je najbolji nastup ikad, čak bolji i od Lady Gaga. Shakira se uvijek smije dok nastupa. Ovo je najenergičniji nastup ikad! Svaka čast na duetu! Čovječe...imam osjećaj da cijeli život gledam njih dvije...ja sam ostario a one nisu. Svidio mi se Shakirin trbušni ples. JLo je i dalje top performerica! - komentirali su brojni pratitelji.


Cijeli video pogledajte na službenom You Tube kanalu NFL lige. jlo super bowl, shakira super bowl

tabloid rtl, poznate žene, tračevi o poznatima, poznate hrvatice, vijesti o poznatima, tračevi, show vijesti

Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1