top of page

SEVERININ SIN ODUŠEVLJEN NOVOM BEBOM U OBITELJI

Samo ljubav

Najpraćenija domaća pjevačica, 49-godišnja Severina, pohvalila se emotivnom fotografijom sa sinom Aleksandrom i nećakom. Dok maleni Aleksandar veselo gleda u svog bratića, beba mu uzvraća sa jednakom pažnjom - U njima mi sva milina - poručila je pjevačica.

Novorođenče je sin Severinine nećakinje Mije Popović, koja živi odmah nasuprot pjevačice u Zagrebu, dok su njezina mama Marijana i Severina u jako dobrim odnosima. Marijana živi u Beogradu, a po struci je novinarka, a Severina često ističe koliko joj Mia znači u životu


- Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti “onom gore” što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30i, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka - javno joj je poručila Severina 2020., dok je dvije godine prije ovako čestitala nećakinji rođendan - Imam sreću što si moja i što si mi poslana. Moj anđeo, suborac i ponekad Alice Cooper. Sretan rođendan, mrvice moja. Tetka je ponosna na svaki tvoj korak.

Djeca su ljubav, a ljubav sve pobjeđuje, složili su se Severinini fanovi i tisućama puta lajkali najnoviju fotografiju.

bottom of page