top of page

SEVERINI PREDIVNO PAŠE BEBICA

U zagrljaju uz novorođenče

Domaća pjevačica Severina uživa u brojnim nastupima diljem Jadrana i Slovenije, a nedavno je uoči koncerta u Primoštenu uživala uz prijatelje na jahti. Tom se prilikom fotografirala i sa posadom jahte, a oni su se kasnije pohvalili kako Seve vozi jet-ski

- Imate li nekih muzičkih želja? - pitala je svoje fanove i dobila brojne 'narudžbe' - Ja bih Kad si sam...Sve tvoje i jednu od Olivera....Parfem...Dobrodošla...Pogled ispod obrva. Imam želju da bude koncert u Zagrebu.

A između koncerata, Severina itekako zna uživati sa svojim najdražima. Tako je nedavno u zagrljaj primila malenog dječaka Adriana, sina svoje nećakinje Mie Popović s kojom je jako prisna. - Ključ života u tvojoj je ruci. Moja ljubav, volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća - dodala je pjevačica.

- Predivno. Podsjetnik sigurno. Tako je Seve, srce je tvoja životna vodilja. Tvoje najmilije tvoj Aco. Izgleda kao da je tvoje. Trenutak koji se pamti. Prelijepa fotka. Čestitke za Miu! Lijepa slika! Ma kako je neko sladak. Još samo da vam dođe i Aleksandar uskoro i ništa ti više ne treba - poručili su brojni fanovi i prijatelji.

bottom of page