top of page

SEVERINA SJELA BOSONOGA NA STIJENU

Poručila da žene moraju čekati mornare

- Izvori moraju izgraditi svoj put, a more ne mora. Rijeke moraju imati svoj cilj, a more ne mora. Sunce se mora svijetu dokazivati, a more ne mora. Galeb se mora moru diviti, a more ne mora. Ribari moraju mreže bacati, a more ne mora. Brod mora imati kapetana, a more ne mora. Žene moraju čekati mornare, a more ne mora. Svijet mora preko pomora, a more ne mora. Svijet mora i što ne mora da bi živio. Svijet mora, da bi preko mora mora vidio. Svijet mora, mora, mora niz rijeku. Od smijeha se more vâljā čovjeku. Moj omiljeni pjesnik, Enes Kišević - prepisala je Severina stih i objavila ga na svom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj bosonoga sjedi na stijenu

U komentiranje stihova odmah su se bacili brojni Severinini fanovi - Predivna fotka. Kako romantično. Prelijepa si. Seve ne mora...Sirena. Savršena i divno postojana poput pjesme. I to je stvarno tako. Sve neke litnje fotke, Severina kad će album više. Ti si kao more na drugom planetu. Poludit cu za tobom. Život je borbeno polje. Seve.....Za sva si vremena!Čista 10-ka! Nemoj da padneš - poručili su joj mnogi, dok je jedna pratiteljica dodala - Jao Seve opet si smršala.

Drugi nisu primijetili da je pjevačica smršavila, ali su zamijetili da daruje haljinu u kojoj je 2019. provela lijepe trenutke sa svojim Igorom Kojićem - Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru, ovoj od moje drage Matije Vuice je vrijeme da ode u vaš ormar. Samo tagirajte sebe ili nekoga koga bi haljina razveselila - poručila je Seve, a Matija dodala - Neka joj je sa srećom, tko god da je dobije.


Haljinu je dobila Tanjica, a u darivanje se uključilo čak 14.000 žena. link

bottom of page