top of page

SEVERINA SE RAZVODI?

Srpski tabloid prenio vijest koja je potresla regiju

Domaća pjevaćica Severina i sin pjevača Dragana Kojića Kebe Igor Kojić na korak su razvrgnu 4 godine dug brak, objavio je šokantnu pretpostavku srpski tabloid Alo.rs


Prema navodima tog medija, Igor je podnio zahtjev za razvod braka preko odvjetnika, a kako se saznaje, razlog je to što pjevačica navodno ima brojne financijske probleme - Kad je krenula pandemija, Severina je prestala nastupati, kao i svi pjevači, a kako ima mnogo kazni koje mora platiti sudu, plus životne troškove, koji uvijek padnu na nju, morala je 'zavrnuti slavinu'. Igor je tad poludio - objašnjava izvor i otkriva da su problemi bili sve veći kako su Severinina dugovanja rasla.

- Severina nije znala da duguje Hrvatskoj stotine tisuća eura zbog prekršaja koje je navodno napravila vezano za svoje dijete jer je često mijenjala advokate kao i objavljivala fotografije maloljetnog sina na društvenim mrežama. Kad su je obavijestili, Igor je pukao. Rekao je da je to sve njena krivica, da će obitelj bankrotirati zbog nje. Ona je ubrzo otišla u Zagreb, a on je podnio zahtjev za razvod braka - zaključio je izvor.


Igora roditelji nisu podržali u ovoj namjeri, tvrdi Alo.rs Rekli su mu da ne može sad ostaviti ženu u problemima, ali on ne želi nikoga slušati i uvjeren je da je razvod najbolja opcija - Igor i Seve već duže vrijeme - pretpostavlja se - nisu u dobrim odnosima, a sada je njegov odvjetnik kontaktirao s njom oko razvoda. Igor je, tvrdi tabloid, čak nije htio ni sam zvati jer zna da bi ga pokušala odgovoriti, što se već desilo, a on je popustio samo zbog malog Aleksandra.

Disclaimer. Ipak, sve gornje navode uzimamo s rezervom, budući da je srpski tabloid sklon preuveličavanju i nema dokaza za priče o razvodu. severina razvod od igora, severina razvod braka, severina razvod igor, gossip vijesti, vijesti o poznatima, skandali novine, tračevi o poznatima

bottom of page