top of page

SEVERINA SE OVE GODINE MORA ČUVATI U LJUBAVI

Otkrivamo što Severinu i sve Bikove u horoskopu možda čeka u ljubavi

Najpoznatijoj domaćoj Bičici Severini, ovogodišnji horoskop predviđa mirnu i stabilnu godinu, uz moguća poneka iznenađenja.


Ovo je godina kada će Bikovi trebati donijeti važne odluke i napraviti pravi izbor. Bilo da su u pitanju odnosi ili posao, morat će biti vrlo sigurni u ono što će odlučiti. Velika impulzivnost u ljubavi, ove godine neće biti dobra opcija za Bičice, a u 2020. morat će uzeti bolji zamah kada su osobne stvari u pitanju.

Prošle godine Bikovi su se vjerojatno morali suočiti s mnogim promjenama, zato će ove godine željeti vratiti svoj život tamo gdje treba biti. Godina će im u velikoj mjeri biti stabilna, dok god budu znali kamo dalje. Mogu očekivati težu koncentraciju, ali ako budu gledali naprijed i iskoristili mogućnosti pred sobom, krajem godine čeka ih nešto vrijedno i korisno u području posla i karijere.

Rođeni Bikovi poznati su po svoje dvije suprotnosti, koje na prvi pogled djeluju nespojivo. S jedne strane, vrlo su srdačni, racionalni, praktični, osjetljivi, romantični i sentimentalni, dok s druge strane mogu biti vrlo tvrdoglavi i ljubomorni, s izraženim vrijednostima prema materijalnom te intenzivnim, plamtećim emocijama. No, kada se Biku pruži sigurnost, on se opusti i prizemlji te postaje vrlo strpljiva osoba puna ljubavi koja duboko brine o drugim ljudima.

U ovoj godini, Bikovi će vrlo naporno raditi da bi ostvarili svoje ciljeve, a sigurno je da će ih ostvariti jer su po prirodi vrlo ambiciozni i radišni ljudi.


Prema horoskopu za 2020. ovo je još jedna godina izgradnje za Bikove i Bičice, gdje će napori koje će ulagati pokazati stabilne i vidljive efekte u njihovom životu. Kako će godina ići dalje, moći će se osvrnuti i točno vidjeti koliko je toga izgrađeno i posloženo u njihovom životu.

Ljubavni život u 2020. za Bikove će postati vrlo stabilan i harmoničan, uz pravog partnera. Ova je godina idealno vrijeme da saznaju što žele dalje od svog odnosa, a trebali bi biti pojačano šarmantni i dobro raspoloženi prema svom partneru. Ili onom kojeg će tek upoznati. Budući da se u stalnoj vezi lako uljuljati, preporuka za ovu godinu je ostaviti po strani dosadne i rutinske aktivnosti te ih zamijeniti za neke uzbudljive, koje će začiniti ljubavnu vezu. Ne bismo se čudili da Bik u 2020. dobije ili posvoji dijete, budući da ga/je čeka doista velika promjena.


Ako su Bikovi u sretnoj vezi, trebaju se čuvati ljutnje i impulzivnosti, posebice u listopadu i ujesen, kada će im na vrata pokucati ključne životne promjene.

Kakvi su doista Bikovi

Njihova je sudbina da se bave stvarima materijalne prirode, poput nekretnina, proizvoda, umjetnosti, a smisao njihovog života je steći financijsku i emotivnu sigurnost. Vole posjedovati stvari i jako puno koriste riječi 'moje, moja'. Vole da im je udobno, vole imati dobre životne stvari i osjećaju se ugodno ka materijalisti. Ono što posjeduju, pokazatelj je njihove osobnosti te odražava njihov stil i ukus. Ako im je dom ili automobil skromniji, oni se mogu zbog toga posramiti i osjećati nesigurno i ljubomorno na druge, zbog čega silovito jure kako bi napredovali u karijeri i stekli financijsku sigurnost. Stres je njihov trajni suborac, a najbolji su u poslovima u kojima moraju kreativno razmišljati. Najveća zadaća za Bikove je pomiriti karijeru i privatni život, te naći balans između onoga što 'moraju' postići i ljubavi za kojom izgaraju.

Pogledajte koje su još poznate osobe rođene u znaku Bika >>> Gossip Pinterest Horoskop Bikovi

Fotogaleriju od 194 Severine slike, od njenih početaka do danas pogledajte na >>> Gossip Pinterest Severina horoskop bik 2020, horoskop poznatih, severina horoskop, vijesti o poznatima

Comments


bottom of page