top of page

SEVERINA PORUČILA DA JE DJEVOJKA SA SELA

Pjevačica uživa u Grčkoj u kojoj je kaže našla mir

- Ja sam djevojka sa sela - poručila je Severina, uz prikladnu odjeću koju je izabrala za svoj put u Grčku. Također je dala do znanja da je zahvalna za sve i da uživa u prirodi, društvu i miru.


- I ja sam djevojka sa sela, rumeno mi lice. Jedna od omiljenijh pjesama. Kraljica gdje god bila. Ti si čudo od čene. Sve ti stoji. Divni konji! I ja sam djevojka sa sela ne sramite se djevojaka sa sela a ti si Severina prava.

Nedavno je sa suprugom Igorom Kojićem posjetila Monaco, a ubrzo nakon toga podijelila je s javnosti novo mišljenje o tome kako doživljava nepravdu - Prošla je vječnost dok oni “skijaju”...Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti...Mater mi je dobro rekla - nemoj da te nitko i ništa rastuži. Možda trenutno “slučajno skijaju”, ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu. story hr vijesti, gossip vijesti, ekskluzivno, ekskluziv, poznati glumci, skandali novine, poznate osobe, severina muž, severina godine

Comments


bottom of page