top of page

SEVERINA PONOSNO HODALA SA SINOM

Nakon što je osvojila glazbenu nagradu, uhvatila je sina za ruku

- Mogu osvojiti svijet jednom rukom, dok me ti držiš za drugu... - napisala je Severina i pokazala koliko joj znači kada je sin Aleksandar uz nju. Pjevačica je osvojila još jednu nagradu, ovoga puta za Turneju godine. Nagradu je preuzela u hotelu Esplanade na Top.HR Music Awards, događanju koji su organizali RTL i Hrvatska diskografska udruga.

- Ovo ti je najsnažnija slika ikada, ovako koračaj uvijek. Žao mi je što se ne možeš ponosno poslikati sa svojim djetetom, a da vam se vide sretna lica. Proći će i ovo, ali ljubav majke i djeteta nikada ne prolazi. Težak je to put i trnovit ja vama želim da se uvijek tako držite za ruke. Gospodin. Jaoooo. Divno. Ljubav. Bravo!!! Koncert je bio odličan zaslužila si nagradu - komentirali su Severinini fanovi.

A kada ne osvaja nagrade, Severina obilazi jednako glamurozne evente, pa je tako sa mužem Igorom bila u Rijeci, koja je postala europska prijestolnica kulture 2020. spektakli, poznati hrvati, vijesti o poznatima, showbiz vijesti, tabloidi, tračevi, poznate zene, severina sin

Comments


bottom of page