top of page

SEVERINA KOMENTIRALA SVEKRA I SVEKRVU

Pjevačica Severina napisala je što misli o roditeljima svog muža Igora

- Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomjeri i promijeni...Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle, ni mondena mjesta, ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke. Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lipo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti. Luksuzan život je živjeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore. Luksuzan život je živjeti bez straha. Hvala Bogu na tome. Luksuz je živjeti u miru i imati mir u sebi...živite mi što više ”luksuzno”! - napisala je Severina, sa grčkog otoka Aegina.

No, posebno zanimljivo vidjeti je koliko Severina uživa u društvu Igorovih roditelja, svog svekra i svekrve -Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu. Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! - komentirala je svoj odnos s njima.


- Znaš draga kak se to kod nas veli...koliko daš toliko dobiješ natrag...da ti nisi tako mila i draga i da ih ne poštuješ, dobila bi natrag isto... Bravissima. Divno je to draga Severina nisi sama, Bog će to sve namjestiti na svoje mjesto samo se opusti vjeruj i čuvaj te divne ljude pokraj sebe. Svaka čast! Dobra si duša i zaslužuješ dobre ljude oko sebe. No dobrota više nije danas na cijeni... - odgovorili su Severini njeni fanovi. celebrity hrvatska, strane zvijezde, domaće zvijezde, poznati, spektakli, poznati hrvati, 24 sata show vijesti

bottom of page