top of page

SEVERINA I IGOR STAVILI TOČKU NA BRAK?

NOVO: Igor se oglasio po prvi put nakon glasina

Nakon što se Igor Kojić jučer prvi put oglasio povodom, navodne, svađe između njega i supruge Severine, bračni par se otpratio s društvene mreže Instagram, prenosi alo.rs


Pjevačica je na poznatoj socijalnoj mreži od vjenčanja i tijekom cijele 4 godine, pratila samo Igora, a on je pratio samo nju. Sada se situacija promijenila, Igor i Severina ne prate jedno drugo na Instagramu, odnosno ne prate nikoga.

Iako su spekulacije o svađi između Severine i Igora aktualne već tjednima, nijedno od njih se nije službeno oglasilo. Međutim, promjene u odnosu su evidentne na društvenim mrežama. Supružnici ne lajkaju jedno drugom objave, a pjevačica nije lajkala ni jučerašnji Igorov post, iako ju je označio.


Kojić je prije nekoliko dana, nakon par godina, uklonio i profilnu fotografiju na kojoj je bio sa Severinom, a zadnje što je poručio javnosti je citat Patrijarha Pavle - Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bi bila raj. Ali kad bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi – jer, ljubav je veza savršenstva – kada bi se makar držali principa „što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima“, onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja, objavio je Igor.

severina i igor se razvode, gossip vijesti, vijesti o poznatima, severina i igor kojic razvod

Comments


bottom of page