top of page

SEVERINA I FRAJER NA POSEBNOJ VEČERI

Osmjesi od uha do uha

Od kada su koncerti i nastupi privremeno u pauzi, jedna od naših najproduktivnijih pjevačica, 48-godišnja Severina, posvetila se podržavanju brojnih kvalitetnih projekata. Tako je pred neki dan podržala sportskog novinara Brunu Kovačevića, koji je napisao dječju knjigu - Jučer smo bili na predstavljanju predivne knjige 365 sportskih priča, o najboljim sportašima svijeta. Bajke o stvarnim junacima poput Maradone, Luke Modrića, Janice i Ivice Kostelić, svakako su odlična preporuka za božićni dar našoj djeci, ali i nama. Oni će otkriti tko je Nadia Comaneci i Muhamed Ali, a mi ćemo se prisjetiti koliku smo sreću imali što smo uživo mogli gledati njihove pobjede na TV-u - poručila je Severina

- Severina vi ste jedna predivna i pametna osoba. Super ti je ovaj komplet!!!! TOP! Baš si lipa. I lijepa i dobra - komentirali su fanovi.


A uskoro će pjevačica biti dijelom još jednog hvale vrijednog projekta. Njezin posebni frajer, dugogodišnji prijatelj Petar Grašo, poveo ju je na večer posvećenu Zakladi Ane Rukavine - (Maturalna) večer s mojim dragim Petrom... Gledajte nas 19. prosinca na Nova TV, pjevamo za Zakladu Ana Rukavina ”Želim život”. Već sada možete nazvati broj 060 9000 i spasiti nekome život - podijelila je Seve.

- Super ste se modno uskladili. Divni. Kak ste lijepi. Moji omiljeni prijatelji. Ma dosta da ste iz Splita najbolji steee. Strašni ste. Divni ste ljudi pre svega a umjetnici već dugo vremena sjajni. Vidi se da imaš dobro srce! Dvije čiste i drage dušice. Uvijek čini dobro, kao i uvijek! Najbolji pjevač i najbolja pjevačica - komentirali su mnogi.


Iako i dalje nosi prsten na ruci, Severina već duže vremena nije podijelila nijednu fotografiju sa Igorom, zbog čega se mnogi pitaju je li sve u redu u njihovom braku.

Commentaires


bottom of page