top of page

SENSA ZA KOLOVOZ VODI VAS NA NAJVAŽNIJE PUTOVANJE

Život voli naše zadovoljstvo

Koliko vam je teško odvojiti se od svijeta kakav živimo tijekom godine? Od očekivanja, poslovnih i privatnih zadataka, nemira i upitnika koji kao da se umnožavaju kada zastanemo i napokon pokušamo posvetiti vrijeme ničemu...Nakon trčanja za vremenom teško je stati i osjetiti vrijeme. Nakon pritiska koji nosi svakodnevni život teško je prerezati i stati na loptu. Kako se uzemljiti? Kako se usmjeriti na ponekad prijeko potrebno „ništa“...


Novi broj magazina Sensa, kojeg čitamo već godinama, posvećen je dobrom planu za „nemoranje“, te prihvaćanje okvira misli, osjećaja i doživljaja koji nas podsjećaju da su mir i zadovoljstvo naši urođeni alati. Da ih nije potrebno tražiti, uokviriti, izbrusiti, obojiti, mijenjati… Oni su naši poput tijela koje nosimo, oni su stvarnost koju živimo.

Svima nam ponekad treba povlačenje u dokolicu, ne čini nas ona ni manje spremnima ni lijenima za vrijeme koje slijedi iza nje. Ona nas podsjeća da je radost praznog trenutka radost koju smo putem možda zaboravili osjećati. Ona je podsjetnik da svako vrijeme akcije ima svoje trenutke punjenja energije. Ona je dokaz da smo u miru sa samim sobom i za sebe uzimamo prijeko potrebno. 20-ak prvih stranica za kolovoz prolistajte na linku sensamagazin i uživajte u nježnim i blagim ritualima koji vas pune te podsjećaju da život voli vaše zadovoljstvo, kao i najvažnije putovanje - povratak sebi.

bottom of page