top of page

SEMENTA RAJHARD OTKRILA KAKO JOJ JE BILO NA SPOJU

Na koncertu popularne pjevačice

Lijepa pjevačica i glumica Sementa Rajhard uživala je nedavno na posebnom spoju, na koji je otiÅ”la sa suprugom Vanjom Brundulom. Imali smo je prilike pitati zaÅ”to je izabrala izaći baÅ” na koncert Nine Badrić, a ona nam je ekskluzivno za Gossip odgovorila...

foto Instagram story


- Hiii pozdrav. Bilo je predivno, oduvijek obožavam Ninu i kao glazbenicu i kao pojavu i bila sam na jako puno koncerata, čak na dva unazad mjesec i pol dana. Uz supruga je naravno uvijek lijepo i uživamo u zajedničkim izlascima kad nam je bebica na čuvanju - otkrila je ponosna mama 2-godiÅ”nje kćerkice Stelle.

Podsjetimo, Å”iroka javnost Sementu je zapazila kao glavnu glumicu u popularnom mjuziklu Stella, gdje je glumica uz bok Vandi Winter. To je bila ujedno i prva glazbeno-dramska TV serija koju je producirala Jelena Veljača, i koja je u kratkom roku postigla rekordnu gledanost. Kada je rodila svoju djevojčicu, Sementa je napisala - NaÅ”a tri srca kucaju zajedno.... NaÅ”a najslađa. NaÅ” blagoslov. NaÅ”a ljubav i zajedniÅ”tvo. NaÅ”a zvjezdica. NaÅ”a curica. NaÅ”e sve. Princeza Stella. I tako joÅ” jednom osvojila srca brojnih fanova.

bottom of page