top of page

SELENA GOMEZ POKRENULA VLASTITU KOZMETIČKU LINIJU

Elegantan dizajn

Poznata po brojnim glazbenim hitovima, 28-godišnja pjevalica Selena Gomez najavila je i pokrenula vlastiti beauty brend Rare Beauty. Misija njene linije je prihvaćanje same sebe i podizanje svijesti o mentalnom zdravlju. Selena je puno puta otvoreno govorila o svojim nesigurnostima, bolesti lupus i drugim tegobama s kojima se bori, a putem vlastite kozmetičke linije proizvoda, potaknut će žene svih dobi i boje kože, da prihvate vlastitu ljepotu.


U svojoj kolekciji nudi čak 48 nijansi pudera, za sve boje tena, a posebno joj je bitno smanjiti nedostatak beauty proizvoda za manjine. Ambalaža proizvoda jednostavna je i elegantna, dizajnirana prema zadnjim trendovima u svijetu kozmetike, a svi proizvodi vrlo brzo bi se trebali moći kupiti i iz Hrvatske, na službenoj stranici rarebeauty.com dok se neki proizvodi mogu kupiti na stranici Sephora

Cijene proizvoda vrlo su prihvatljive i kreću se od nekoliko do nekoliko desetaka dolara, zbog čega prosječni set - ruž, olovka za oči i puder - dođu oko 390 kuna.


- Jako mi se sviđa pakiranje. Probala sam ruževe danas i na usnama su jako mekani. Dobila sam jako puno pohvala za izgled sa ovom šminkom na poslu. Ja bih isprobala sve - neki su od komentara Seleninih pratiteljica.

bottom of page