top of page

SCHWARZENEGGER SE RASPAO

Arnold Schwarzenegger raspao se na setu novog Terminatora

- Ovo sam ja nakon dugog dana na setu Terminator 2 - našalio se glumac Arnold Schwarzenegger i oduševio svoje pratitelje.


- Saberi se i prestani cviljeti. Je li ovo nakon teretane? Tvoj zadnji film je nevjerojatan! Nakon toliko vremena, Arnold se vratio! - vratili su Schwarzeneggeru šalu. Novi nastavak Terminatora oduševio je prema Google statistikama 82% gledatelja, a dosad je od početka prikazivanja u listopadu zaradio 233 milijuna dolara.

- Bilo je fantastično sresti starog prijatelja i mog osobnog junaka Jackie Chana, nakon što sam se vratio sa Terminator turneje. On je legenda i inspiracija - izjavio je Arnie za svog druga u filmskoj borbi, poznatog glumca Jackie Chana. - Oboje ste izvrsni glumci! I dan danas gledam vaše filmove. Jackie Chan je jedan nevjerojatan čovjek. Imam jako puno poštovanja za njegov trud i rad, a posebice vještine i treninge koje je odradio da bi postao toliko poznati borbeni junak - potvrdili su divljenje Arnoldovi fanovi.

Da je bio i ostao uporan u onome što ga je proslavilo - tip top izgrađenim mišićima, Arnold potvrđuje objavom video clipova u kojima se vidi kako i dalje neprekidno vježba, u svojoj 72-godini života.

celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva, terminator

Comments


bottom of page