top of page

SAVRŠENSTVO JE U DETALJIMA

Upoznate obitelj Land Rovera

Brojni zaljubljenici u Jaguar i Land Rover brendove prisustvovali su otvorenju najekskluzivnijeg voznog parka u Hrvatskoj – prvog prodajno-servisnog centra Jaguar Land Rovera tvrtke Auto Benussi na adresi Velimira Škorpika 32, Zagreb.

Range Rover Sport inače je prvi automobil koji se provozao opasnim zavojem u stijeni dugoj 11.3km te put završio dižući se na čak 999 stepenica u mističnim Nebeskim vratima u Kini. Dragon Challenge osvojio je u Range Roveru vozač Ho-Pin Tung, pobjednik Le Mansa.

- Morao sam pogedati video Dragon Izazova da se uvjerim kako je to bilo stvarno! Taj je vozač stvarno hrabar. Ja to ne bih mogao. Noge bi mi se počele tresti već na startu! Sviđa mi se stariji čovjek koji kaže 'ako ne uspije odvesti, sigurno će poginuti'. Doista impresivno - komentirali su brojni pratitelji Range Rovera.

Ovo je Range Rover. Naš najveći ponos. Automobil koji je od momenta kad je ugledao svjetlo dana nudio svojim kupcima dvije nespojive stvari. Offroad sposobnosti alpinističkih cipela i umjetničku ljepotu skulpture.

Charles “Spen” King je kao glavni dizajner Range Rovera posvetio 90% razvoja offroad karateristikama. Zašto? Smatrao je kako je ovakav automobil glupo koristiti u gradu. Ali vremena se mijenjaju

[RANGE ROVER] Nismo izmijenili koncepciju Range Rover izgleda - jednostavno smo ga učinili boljim. Saznajte više.

range rover hrvatska, jaguar hrvatska, auto benussi

bottom of page