top of page

SAVRŠENA I GOTOVO - OVAKO ALKA VUICA IZGLEDA NA PRAGU 60-TE

Napravila posebne fotografije

Nagrađivana kantautorica i pjevačica Alka Vuica ovog će proljeća proslaviti veliki 60.rođendan, a da i u šestom desetljeću života izgleda fantastično, pokazala je serijom fotografija, koje je snimio poznati fotograf. - Pozirajući ispred jahti i jedrilica u Umagu, Alka je pokazala fit liniju i atraktivne noge, na kojima joj mogu pozavidjeti puno mlađe kolegice

- Ljeto stiže - krako je komentirala Alka, a brojni fanovi su dodali - Ma tebi je i predobro u životu, kao mačka si uvijek se snađeš i staneš na noge, bez obzira na sve. Ajme Alkaaaa vatra. Noge vatrene. Lepa ko greh. Ko vino što starija to bolja. Alka ti si jedna velika kraljica. Nedostaješ nam u Sarajevu. Sjedimo na kafi i nešto te se sjetile.

Nakon marine, fotosession se nastavio na kamenju uz more, pa je Alka promijenila garderobu iz točkaste haljine u tigrastu jaknu i čizmice - Što se tiče mene, u dvije stvari nikad ne sumnjajte; Moju hrabrost i moju ludost! Živjele divlje mačkice! - poručila je svima.


- Ti si opasno zgodna zvjerka - vratila joj je komentar Minea, dok je jedan obožavatelj dodao - Osiguraj noge na milijun dolara. ČOVJEČE!!!

Ipak, jedan od najvrućijih fotoshootinga Alka je imala još pred 2 godine, kada je pozirala pored bazena, prekrivajući rukama ključna mjesta na tijelu. Fotografija je ubrzo prikupila nekoliko tisuća lajkova, a Alkini fanovi nisu mogli ne komentirati - Ima te tamo di treba Alice. Wow, koji komad. Najljepša žena na svijetu. Prelijepa si. A šta su ovi mislilii...Sa 20 godina si bila najjača ikad, a sad si samo najjača!!! Uvik je bila top. Još kad san dite bija. Alka bila si WOW i još uvijek si WOW. Budi mi žena - bili su iskreni nepoznati obožavatelji.

bottom of page