top of page

SAŠA TIN I KEDŽO REUNION

Dečki ponovno zajedno

Kada su se Saša Lozar, Tin Samardžić i Damir Kedžo našli u TV showu Story Supernova Music Talents davne 2003.godine, nitko od njih nije mogao ni sanjati da će zajedno osnovati prvi hrvatski boy bend. Njihov hit 365 dana, koji mnogi pjevuše i danas, broji odličnih 2,5 milijuna pregleda a kako izgleda kada se dečki nađu uživo, doznali smo nedano

Tin i Saša našli su se u Supetru na Braču, te video pozivom nazvali Kedžu, koji im se javio raspoložen i veseo. - Ima li itko nostalgiju? - pita je Saša i dobio puno lajkova podrške. - Ajme Saša Tin i Kedžo, nostalgija na kvadrat. Ajme moj san je ostvaren, dođite do Sutivana napravit neki live za nas sezonce. Ovo je očekivanije od Friends reuniona. Slavna trojka. 365x koliko više niste skupa nostalgija. Ajoj vratim se odmah u prošle dane - samo su neki od komentara.


Od trojice glazbenika, Kedžo se i dalje intenzivno bavi snimanjem novih pjesama i koncertima, dok Lozar uz glazbu radi i kao radijski voditelj. Tin je odselio u Ameriku i posvetio se nekim drugim stvarima, a poput Saše uživa u dobrom društvu, putovanjima i roditeljstvu.


bottom of page