top of page

SAŠA LOZAR RASPLAKAO MAJKU

Ovo nije očekivala

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar, koje trenutno imamo prilike gledati u TV showu Tvoje lice zvuči poznato, rasplakao je nedavno svoju majku. Razlog je i više no opravdan, a sve što je napravio bilo je u najboljoj mogućoj namjeri...

foto Instagram


- ONO KAD TI PAVAROTTI ČESTITA 61. ROĐENDAN. Cijela obitelj je dugo skupljala pare kako bi mami Jadranki Lozar priskrbila rođendansku čestitku za pamćenje. Iznenađenje nije bilo jeftino ali se isplatilo. Grazie Luciano! Hvala na posudbi kostima i maske Emina Kusan - napisao je veseli Saša i pokazao kako je prerušen u slavnog tenora Luciana Pavarottija čestitao svojoj mami rođendan. >>> video pjesma


Mama Lozar veliki je fan pokojnog opernog pjevača, a budući da je njen sin vrlo sklon prerušavanju, uspio ju je iznenaditi i rasplakati od sreće.

Saša je trenutno i jedan od najuspješnijih imitatora poznatih pjevača, pa je tako imitirajući Vicu Vukova zaradio pobjedu u jednoj epizodi. - Ne mogu vam opisati koliko je emocija u ovome nastupu! Ponos, uzbuđenje, užitak ma nema kraja. U ovakvoj se ekipi nije baš lako izdvojiti ali nadam se da sam Vicu Vukova prikazao dostojanstveno. Hvala svima na svakom srcu! - poručio je ponosno pozirajući.


A da se zna našaliti i na svoj račun, pokazao je nedavno kada je otkrio kako mu majka čuva njegove stare postere, dok je još pjevao u grupi Saša, Tin i Kedžo. - Imam ja negdje doma plastični. Pa joj donesem. Ljubi ju - dodao je Damir Kedžo, a Saša mu je odgovorio uz smijeh - Neću.

bottom of page