top of page

ŠARENE ČARAPE DEDOLES IMAJU VELIKO SRCE

Zaokružite cijenu kod kupnje i pomažete posebnim projektima

Priča branda Dedoles počela je idemo Jaroslava Chrapka, čovjeka koji je odlučio započeti online posao i prodavati odjeću koja će poštivati ljude i prirodu. 2018. tvrtka se proširila i nakon velikog početnog uspjeha, započela sa prodajom šarenih čarapa. Nazvali su ih savršeni par neusklađenih čarapa, a ubrzo nakon toga pokrenuli su svoj prvi Izazov čarapa - projekt s ciljem širenja svijesti o Down sindromu i podržavanja osoba s tim genetskim poremećajem.

Na svijetu živi čak 200 milijuna pothranjene djece, a njih 3 milijuna umire svake godine od pothranjenosti. Statistika je alarmantna, a UNICEF nastoji riješiti situaciju uz pomoć posebne terapeutske hrane na osnovi kikirikija koju djeca mogu jesti izravno iz paketa. Njezina je prednost što je ne treba pohranjivati u hladnjaku ili razrijediti u vodi, koja je često zagađena u kritičnim područjima, i djeca je mogu jesti bez pomoći odrasle osobe. Tri doze ove hrane, za doručak, ručak i večeru, stoje 1 € po djetetu.

- U Dedolesu smo u potpunosti svjesni naše obveze prema društvu. Odlučili smo pomoći najranjivijima i pridružiti se borbi protiv pothranjenosti djece. Donirali smo 487 990 kn organizaciji UNICEF, a taj smo iznos uspjeli prikupiti zahvaljujući akciji Dedoles sitan novac dobrovoljnim doprinosima naših kupaca tijekom 2 mjeseca. Svjesni smo naše društvene odgovornosti zajedno s našim kupcima podržavamo raznolikost među ljudima i zaštitu okoliša. Zahvaljujući inicijativi Dedoles sadi šumu već smo uspjeli zasaditi više od 50.000 drveća. I popisu nema kraja - opisuju svoje aktivnosti iz Dedolesa

Posebne čarape posebne su i po dizajnu kojim se ističu. Tako ćete u Dedoles kolekciji pronaći dječje, ženske i muške stopalice, visoke čarape, čarape za tenisice, sokne, sportske čarape i razne druge, a svaka od njih ističe se crtežima, printom i posebnim ukrasima.

Dedoles sitan novac

Kod svake kupnje u Dedolesu možete zaokružiti cijenu na najbliži iznos u kunama u zadnjem koraku narudžbe. Upravo ta vaša zadnja lipa bit će zatim uplaćena projektima koji podržavaju zaštitu okoliša, borbu protiv klimatske krize, skupinama u nepovoljnom položaju, djeci i obrazovanju. Zahvaljujući doprinosima iz programa Dedoles sitan novac, tisuće je kupaca pridonijelo projektima koji podržavaju viziju ove tvrtke oko stvaranja bolje i zdravije budućnosti za sve ljude >>> dedoles.hr


bottom of page