top of page

SANJA DOLEŽAL U MENOPAUZI POPUT STARE TETKE

Sanja Doležal izvela je uz kolegice Karmelu Vukov Colić, Salome i Arijanu Čulinu savršen mjuzikl i dobila ovacije publike

Premijera mjuzikla Menopauza održana je jučer u Studentskom centru u Zagrebu, u koprodukciji sa RTL Music, a glavne uloge dobile su pjevačica Sanja Doležal, glumica Arijana Čulina, TV voditeljica Karmela Vukov Colić i Salome, inače napoznatija hrvatska transeksualka.


Sanja Doležal oduševila je pjevanjem, ali i iznenadila kostimom. Bila je naime obučena poput 'stare tetke', kakve imamo običaj vidjeti u američkim komedijama.

Mjuzikl Menopauza u svijetu je inače proslavljeni broadwayski hit koji tu fazu u životu svake žene slavi smijehom i zajedništvom, piše culturenet, a naše dame glume poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na rasprodaji donjeg rublja.

- Već sam par godina u menopauzi, to je ludilo hormona gdje ima svega, sreće, veselja i tuge, nadam se da ćemo sve to prenijeti publici - izjavila je Sanja, a Karmela nadopunila - Mi smo iskusne žene koje bismo htjele prenijeti mlađima da život ne stane kada dođe menopauza, naprotiv on tada tek počinje jer imate iskustvo, znanje, hrabrosti za stvari koje se ranije niste usudili napraviti.

Salome je igrala i u slovenskoj verziji predstave. Kaže da je taj mjuzikl "lijek za ljude", pa poziva sve da se dođu smijati s njima, a Arijana Čulina ovaj projekt smatra posebnim jer u njemu ima priliku pjevati


- Svi pjevamo i plešemo kao da smo prateća plesna skupina Michaela Jacksona ili Tine Turner - našalila se splitska glumica.

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi forum

Commentaires


bottom of page