top of page

SANJA DOLEŽAL POKAZALA POSEBNOG MUŠKARCA

Jako ga voli

Sanja Doležal (57) omiljena je pjevačica među brojnim Hrvatima, a također i popularna TV voditeljica. Sanja je tijekom godina imala niz projekata u kojima se svidjela naciji, a svima je posebice u sjećanju ostao show Sanja, u kojem se raspravljalo o raznim životnim temama


Danas Sanja najviše vremena voli provoditi sa svojim psima na Mrežnici, gdje ima kuću, i gdje često ugosti prijatelje iz Novih Fosila.


Sanjin suprug Nenad Šarić, koji je bio bubnjar Novih Fosila, preminuo je 2012. godine u svojoj 65.-oj godini od moždanog udara, a Sanja je u više navratila izjavila kako i dalje osjeća tugu zbog muškarca s kojim je provela 22 godine, a kojeg više nema.


Još jednog posebnog muškarca, svog oca, Sanja je pokazala na staroj fotografiji pred nekoliko dana na Dan očeva i kratko poručila - Moj tata.


Lajkove i srca poslale su joj kolegice Karmela Vukov Colić, Neda Parmać i Minea, dok su fanovi komentirali - Baš ličite. Tatina kći. Najljepša. Divno, isti osmjeh. Koliko ja vas obožavam. Prelijepo Sanjice, divni ste! Identične oči i pogled.


A što je još veseli i u čemu je zapravo jako dobra, otkrila je pohvalom Karmeline kuharice


- Skupljam kuharice već tridesetak godina...Ova, moje drage prijateljice Karmele, sigurno zauzima počasno mjesto. Radost, veselje i super recepti kriju se iza njenog nasmiješenog lica. Bravo Karmela - pohvalila je kolegicu Sanja, koja je i sama vrsna kuharica sa brojnim snimljenim emisijama o kuhanju i pripremanju jela.

Comments


bottom of page