top of page

SANJA DOLEŽAL NOVU DOČEKALA U PIDŽAMI

2021. joj nije bila za pamćenje

Popularna i kao pjevačica i kao TV voditeljica/kuharica, simpatična Sanja Doležal ovaj je doček nove godine odlučila proslaviti u pidžami. Otkrila je i kako joj prošla godina nije bila najbolja - Sretna Nova godina! 2021. nije bila za pamćenje, ali sam zahvalna na lekcijama koje mi je donijela. Želim da nova bude bolja, veselija, raspjevanija i sretnija svima! Pidžama party - poručila je vjernim fanovima.

I Sanja poput mnogih kućnih tipova, voli mekane pidžame koje u gornjem dijelu izgledaju kao hudice, a u donjem kao šarene hlače. Nazdravila je uz čašu crnog vina, a društvo joj je pravio vjerni kućni ljubimac. Pokazala je i kako voli postaviti ukrase na ciglenom zidu te da je crvena njena blagdanska boja.

Inače, Sanja je nedavno sudjelovala u kampanji jedne domaće modne kuće, i u društvu kolegica sa televizije i glumica, pozirala u zimskim kaputima i haljinama.


- Nesavršene žene u savršenoj odjeći. Ženska snaga - dodala je nakon snimanja, a mnogi su komentirali - Vaše savršenstvo je u tome što ste svejesne svoje nesavršenosti...Ja bih rekla baš obrnuto. Gdje je tu nesavršena žena? Sve ste super žene, volim vas. Vi ste sve presavršene žene. Savršene žene u savršenoj odeći - bolje je tako. Zgodne pozitivne žene. Sve su žene savršene.. svaka ima svoj šarm i karizmu.

bottom of page