top of page

SANJA DOLEŽAL ČEKA DA NAVRATI HUGH

Predivno iskustvo, jako je sretna

Pjevačka diva Sanja Doležal ovih je dana sa svojim bendom Novi Fosili nastupala u Tovarniku i Rovinju, a brojnim fanovima je poručila - Dragi i srdačni ljudi, puno veselja! Doći ćemo opet!


Prije zaredanih nastupa, Sanja se pohvalila kako joj je divno bilo u glavnom gradu Velike Britanije

- Čekam da navrati Hugh Grant - komentirala je sjedenje ispred poznatih vrata u Nothing Hillu u Londonu, gdje se slavni glumac zaljubio u Oscarovku Julie Roberts.


- Kad navrati zovi meee - poručila je Sanji Minea, a Josipa Pavičić je dodala - E pa trebala si i mene pozvati da čekamo zajedno. - Mislim da bi dočekale, al penziju - veselo joj je odgovorila Sanja.

- Da ostanem još mjesecima u Londonu, ne bih stigla obići sve predivne parkove. Tradicija i kultura, održavanje i čuvanje zelenih oaza u tako velikom gradu, nešto je na čemu zavidim Englezima. Parkovi žive, ljudi uživaju u njima, ali i i čuvaju. Smeća nigdje - otkrila je pjevačica svoje razmišljanje ko velegradu i otkrila kako joj je mala tržnica posebno draga - Camden Market, jedno od dražih mjesta u Londonu. Kava i "nata", portugalski slatki zalogaj. Recept spreman.


Sanja je na izletu vidjela i izložbu slikara Van Gogha, te popularni kazališni mjuzikl Mary Poppins.

bottom of page