top of page

SANDRI PERKOVIĆ U MORU ČESTITKI JEDAN TV VODITELJ NAPISAO PJESMU

Ostvarila je nevjerojatan uspjeh

- Kakva večer!! Hvala vam za vjeru, motiv i ljubav - uzbuđeno je poručila bacačica diska Sandra Perković, koja je osvojila 6. europsko zlato i tako ušla u povijest kao jedna od najboljih sportašica svih vremena

- Djevojčice da ti je to netko 2010. rekao!! 6 puta EUROPSKA PRVAKINJA!! Ovo je za tebe! Ponosna HRVATICA - objavila je javno poruku sebi i dobila stotine poruka poznatih Hrvata i Hrvatica. - Woooooow! Nema ti granice! Naklon do poda. Bravooooooo! Ponosu!! Hvala ti. Čestitke draga Sandra, fenomenalan uspjeh, fenomenalna ti, ali rekla bih, nije to sve...idemo dalje - rekli su joj Branka Vlašić, Matija Vuica, Saša Lozar, Fani Stipković, Jelena Rozga, Ana Radišić, Ana Miščević, Minea i brojni drugi.


- Bravo Sandra i Edo! Trajati ovoliko dugo na ovom nivou uz 6.uzastopnih zlatnih medalja teško da itko ikad može nadmašiti. Trener Edis je odradio ovaj posao, sačuvao te i držao na visokom nivou, to mogu samo najveći stručnjaci. Izgleda da takve još atletika nije upoznala. Bravo, Bravo! - rekla joj je prijateljica Ivana Brkljačić, također sportašica sa brojnim uspjesima.

A najsimpatičniji od svih bio je Fano Riđan, koji joj je posvetio pjesmu - Dok je u Dubravi bila stiska,

uhvatila se mala letećeg diska. Od tada ga na daleko baca, međunarodno priznata je faca. Stesala je liniju cijelu, može ga ispaliti u haljini, šorcu ili odijelu. S godinama skupila je ozbiljnu kilometražu, Rekorde slaže kao trikotažu. Svi od reda prate njene stope, jer je ona naša Kraljica Europe!

Comments


bottom of page