top of page

SANDRA PERKOVIĆ: ŽELIM NOSITI DIJAMANT

Sportašica hvali zlatni centar LE-WI-KO

Nakit kolekcije "Shine on Time" posebno je zamijećen na tržištu, a koliko su ga žene zavoljele potvrđuje i proslavljena 30-godišnja hrvatska sportašica Sandra Perković, koja ga obožava nositi - Mislim da smo Zlatni Centar LE-WI-KO i ja zajedno ostvarili super skladan odnos, koji je pokazao da se velikim radom i velikom predanošću može doći do velikih rezultata. Ja kao najbolja u svom poslu, očekujem i tražim da ljudi s kojima radim također budu najbolji u onome što rade. Prepoznala sam ih kao jedan brend koji se podignuo na jednu zavidnu razinu, a ova kolekcija je opći trend u svijetu mode - poručila je Sandra i dodala - Definitivno, moj favorit su dijamanti jer su vječni i postoje od pamtivjeka, a svaka žena bi oko vrata ili na ruci željela nositi ili nosi dijamant.

Nova trendy kolekcija "Shine on Time", čije je zaštitno lice upravo Sandra, posebno je zamijećena - Nova kolekcija ističe bezvremensku ljepotu i vrijednost dijamanata, a nastavlja se na prošlogodišnju "Perfect Shine" koja je u prvi plan stavila ogrlice s decentnim privjescima koji su optočeni dijamantima, kao i komplete naušnica, prstenja i narukvica - otkrila je Leona Kos, PR managerica zlatnog centra LE-WI-KO, i progovorila o trendovima za ovu i sljedeću godinu - Sve više se u modu vraća žuto zlato pa tako mladenci danas vrlo često biraju prstenje u kombinaciji bijelog i žutog zlata, a također i rose gold te bijelog zlata.


Moć i posebnost kvalitetnog nakita je i u tome što ga žene nose godinama, a zatim ga ostavljaju u nasljedstvo svojoj djeci i unucima, koji će ponovno ostavljaju svojim nasljednicima. Bezvremenska klasika ono je što je uvijek na cijeni, a vrijednost se s godinama samo povećava.

NAKIT PREMA VAŠOJ SKICI

Zlatni centar LE-WI-KO osnovan je davne 1992.godine, kao prvi specijalizirani centar zaručničkog i vjenčanog prstenja u Hrvatskoj. Danas u svojim poslovnicama nudi izradu i popravak nakita od najfinijih legura, a također i mogućnost izrade prstena i ostalih vrsta nakita prema želji, slici, crtežu ili predočenom modelu u najkraćem roku. Na njihovim ćete policama pronaći vrlo kvalitetan nakit s kultiviranim morskim i riječnim biserima, koraljima i prirodnim perlama. Osim toga, LE-WI-KO je ponosan na bogatu paletu zlatnog i srebrnog nakita, nakita od čelika, muških i ženskih satova te nakita s dijamantima i ostalim dragim kamenjem kao što su rubini, safiri i smaragdi kao i poludragim kamenjem poput cirkona i Swarovski kristala.

Bogatu i povoljnu ponudu zlatarnica LE-WI-KO potražite na dvije lokacije u Zagrebu i jednoj u Karlovcu >>> lewiko.hr a sav odabrani nakit možete platiti gotovinom uz popust ili brojnim kreditnim karticama na rate.


NAKIT PREMA OSOBNOSTI

- Vrhunskiii!!!! Najbolji - samo su neki od komentara zadovoljnih kupaca, a poseban nakit i mogućnost personalizacije prepoznala je i osobna trenerica Martina Boss - Martina voli sport ali i eleganciju, zbog čega je poželjela personaliziranu ogrlicu s imenom u rose gold varijanti. Pitate li se i vi što pokloniti za posebne obljetnice ženama ali i muškarcima, prvo razmislite o njihovoj osobnosti. Ogrlica sa imenom ili posebnom riječju, bi će pun pogodak za koje vole jednostavnost, simboliku ali i osobni pristup.

Satovi u skladnim bojama za nju i njega, bit će savršeni poklon za vašu djecu, par koji posebno volite, godišnjice brakova, ali i kao svadbeni poklon. Oduševit će sve koji vole biti u toku novih trendova, ali su i vrlo praktične osobe koje stalno jure i žure, i pokušavaju obaviti stotine aktivnosti u danu. Trendi prstenje u oblicima kao što su križići, sidra, srca i djetelina, iznenadit će žene koju su emotivne i vezane za more, putovanja i posebna sjećanja. Križić na prstenju, narukvici ili ogrlici uvijek će razveseliti osobu kojoj je vjera posebna i važna, dok će životinjski motivi itekako biti posebni dar za sve ljubitelje pasa, mačaka, konja i drugih životinja.

Tražite li posebni poklon za nju i želite da joj dugo ostane u sjećanju kao najbolji dar ikada, Zlatni Centar LE-WI-KO preporučuje vam nakit kojim se oduševila i prelijepa influencerica Adriana Đurđević sa adresom u Francuskoj. Atraktivna Adriana prati trendove i zbog toga ju je zlatni Križ oduševio - Opsjednuta sam Zlatnim Centrom LE-WI-KO - izjavila je ljetos, kada je pokazala kako kombinira ovaj upečatljivi komad nakita. Križ dolazi u dvije veličine (veći i manji) te u bijelom i žutom zlatu, a ono što ga čini iznimno posebnim je ručni rad i najtraženiji komad nakita u 2020. godini među ljubiteljicama mode.

Doznajte odmah više na >>> lewiko.hr/shop i uživajte u kupovini


bottom of page