top of page

SANDRA BAGARIĆ POKAZALA KLEOPATRA LOOK

Zanimljivo je kako je Sandra upoznala svog supruga

Operna pjevačica Sandra Bagarić nastupila je pred blagdane u Novoj Gradišci i iznenadila okupljene Kleopatra lookom. Kratka crna kosa, viseće naušnice i izazovna haljina tirkizno-zlatne boje koja je istaknula dekolte, bili su dobitna kombinacija.

Društvo joj je pravio suprug Darko Domitrović, vrsni pijanist i kompozitor. Oboje glazbenika djelovali su vrlo sretni i prisni, što ne čudi jer su zajedno više od 20 godina.


Inače, Sandra je glazbeno obrazovanje stekla u BiH, a potom je kao 18-godišnjakinja došla studirati u Zagreb na Muzičku akademiju. Već je prvi dan tamo upoznala sadašnjeg supruga, koji je radio na Odjelu solo pjevanja. Zanimljivo je to da je njihova veza bila je tajna, tvrdi wikipedia, jer je Darko navodno bio njezin profesor. Isti izvor tvrdi i da je na prvom zajedničkom ljetovanju, nakon čašice vina Sandra kleknula i zaprosila Darka koji je pristao voljeti je do kraja života. poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi, sandra bagarić, gossip vijesti

bottom of page