top of page

SANDRA BAGARIĆ POKAZALA KAKO ŠMIRGLA

Umjetnički obrt Prima Doma

- U slobodno vrijeme malterišem, farbam, šmirglam…..Umjetnički obrt Prima Doma. Zovite - izjavila je nedavno operna diva Sandra Bagarić i razveselila svoje pratitelje fotografijama bez šminke u radnom ozračuju. - Jel' ti to fugiraš - pitao ju je jedan prijatelj i dobio potvrdi odgovor

foto Facebook


- Ti si čudo...lijepa, pametna, duhovita, draga do neba, vrijedna...žena zmaj, blago maestru, nadam se samo da je svjestan koliko je sretan. Čista razbibriga i uživancija! Bravo Sandra, samo daj! Majstorice.. svaka čast. Multi talent, to je žena za sva vremena! Bravooooo Sandra. Bome ja sam u istim radovima, zid, stiropor, kulirplast , farbanje. A gdje je DD, da zamiješa malter, farbu, opere alat, donese, odnese i tak. Oooo bravo Prima Doma! Znači i ti u akciji. Pa neka nam se muževi malo odmore Dok im ne nađemo neki zadatak - pohvalili su mnogi Sandrin rad, a jedan je pitao - Umjetnik uvijek umjetnik. Pošto po satu, ahhhhhh?


- Sa pjesmom ili bez? Imam dvije tarife - dodala je vesela Sandra.

foto FB


Sandra je ovoga ljeta uz kućne radove odradila i koncerte po Jadranu, pa smo je tako između ostalog mogli čuti kako pjeva u Malinskoj na otoku Krku.

foto FB


Za svaki koncert pjevačica je obukla dugu scensku haljinu i napravila savršen make-up, dok je za privatne trenutke izabrala imati što manje šminke uz opuštene ljetne haljine.


- Taj osmijeh! Zarazan je. Sandra, predivna oku, za dušu melem!!! Prekrasna dušica. Uživaj nam - poručili su joj mnogi, na što je ona vratila kako se lijepo provodi u društvu dvojice sinova i supruga, inače školovanog glazbenika i pijanista.

Comentarios


bottom of page