top of page

SAMSUNG ISPISAO BUDUĆNOST

Držite li i vi budućnost u svojim rukama?

Kada je sklopljen, Samsung Galaxy Fold uređaj toliko je tanak da lako stane u svačiju torbicu ili džep. Ugodno leži u ruci, čime su sve naše aplikacije nadohvat prsta. To je uređaj kao niti jedan do sad. Samsung Galaxy Fold ne samo da definira nove kategorije već prkosi postojećima - poručili su iz Samsunga, te predstavili najveću inovaciju od početka razvoja mobilnih telefona.

Novina kod ovog mobitela je u tehnologiji izrade zaslona, a to je preklopivi Infinity Flex zaslon. Zapanjujući 7,3-inčni Dynamic AMOLED zaslon prkosi očekivanjima, a napravljen je od tankog fleksibilnog slojevitog polimera, što najveći zaslon na Galaxy pametnom telefonu dosad.

Dizajnersko čudo nadahnuto je preciznošću mehanizma ručnog sata, a zglob se simetrično pomiče kako bi se nježno zaključao. Tako se Galaxy Fold intuitivno zatvara poput knjige.


Rasklopite budućnost, kupite odmah >>> samsung.com/galaxy-fold


>>> Službeni video pogledan 3,8 milijuna puta

Samsung Galaxy Fold cijena, Samsung Galaxy Fold hrvatska, Samsung Galaxy Fold prodaja, Samsung Galaxy Fold recenzija, gossip PR; gossip promocija, promocija, gossip vijesti, samsung galaxy fold recenzija

Comments


bottom of page