top of page

SAMO ZA HRABRE: ANA RUCNER POPELA SE NA VRH ZGRADE

Fanovi je pitali je li je strah

Lijepa violončelistica Ana Rucner izvela je jednu vrlo hrabru svirku i to na na vrhu samo Medvedgrada - Dame i gospodo, dijelim s vama pogled s vrha ovog drevnog grada, obnovljenog Medvedgrada. Upravo ovdje imati ću čast i zasvirati, na svečanom otvorenju - poručila je, sjedeći na samom rubu zgrade

Nevjerojatne fotografije Ane snimio je Marko Edge, a nakon Å”to su je ugledali tako visoko i 'na rubu', pratitelji su je pitali - A joojjj majko ne zezaj me da si bila na toj ivici zgrade ili Å”ta je već.....Jel te bilo barem malo strah?, na Å”to je glazbenica odgovorila da nije.


- Bome hrabra! - poručio joj je Jurica Pađen, dok su Ana RadiÅ”ić, Snježana Mehun, Kaliopi i Žanamari Lalić dodale da izgleda fantastično.

Hrabra Ana poslala je joÅ” jednu važnu obavijest svim ženama koje je prate - Drage moje dame, započeo je ružičasti mjesec-listopad, koji je tradicionalno posvećen borbi protiv raka dojke. Vjerujem da znate da se viÅ”e od 90 posto oboljelih žena može izliječiti ako je bolest otkrivena u početnom stadiju, stoga mislite na sebe i svoje zdravlje jer ono je neÅ”to najvrijednije Å”to posjedujemo. Zdravlje je sve!


bottom of page