1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

SALON HAIR VISION: SPECIJALIZIRANI ZA MAKEOVER

Metoda kojom se postižu sjajni rezultati

Ana i Sead Nunić, vlasnici frizerskog salona Hair Vision dobro su poznati zagrebački frizeri, no osim što ih krasi skladan privatni odnos, oni su i poslovni partneri. Upoznali su se na jednom frizerskom događaju i tada se između njih dogodila kemija. Ana je Zagrepčanka, a Sead je zbog ljubavi preselio iz Novog Sada. U samo godinu dana njihova je ljubav procvjetala, dobili su sina, ali i otvorili vlastiti frizerski salon u centru Zagreba. Oboje su u poslu već dva desetljeća pa ih nerijetko prati i epitet najboljih frizera.

- Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te želje realizirati. Ako pak klijenti dolaze s nekim nerealnim željama, jako je važno da im znamo objasniti zašto je nešto nemoguće izvesti te im ponuditi neko alternativno rješenje. Oboje smo se educirali i ovdje i u inozemstvu i to je najvažnije za našu struku, ići u korak s trendovima i novim tehnologijama. Još uvijek kontinuirano ulažemo u sebe i u naš tim, a zadnjih godina sve više radimo edukacije i radionice za kolege frizere, pogotovo u području bojanja kose - govori Ana, koja je sa suprugom Seadom specijalizirala za makeover kose. Riječ je o zahtjevnoj metodi koja kosi može dati posve novi izgled.

- Najveći fokus nam je na velikim kolorističkim zahvatima. To su dosta zahtjevni procesi gdje npr. u jednom danu crnu ili crvenu kosu treba posvijetliti, ovisno od stanja kose, nekada sve i do plave boje. Također, imamo jako puno plavuša koje muče muku sa žutim tonovima pa dolaze kod nas da napokon dođu do onih platinastih tonova o kojima većina plavuša sanja. Sve promjene boja su naša specijalnost. Jako nam je teško reći u startu koliko točno će tretman trajati jer to ovisi od povijesti bojanja i stanja kose ali svakako kažemo klijenticama da se pripreme da su cijelu smjenu s nama u salonu. Tretman uključuje konzultacije, dijagnozu kose, sam postupak bojanja, njegu kose i ono što ne smijemo zaboraviti a također je dio paketa - znanje i iskustvo - pojašnjava Sead.

Ana i Sead vješto manevriraju između posla i privatnog života. Uvijek se nađe vrijeme za obitelj, a kako su oboje u poslu – lakše ga je isplanirati. Želja im je bila da njihov salon Hair Vision bude prepoznatljiv, a makeover kose upravo ih je učinio takvima. U salonu koriste vrhunske brendove Eugene Perma, Nirvel i K Time, a o njima organiziraju i stručne radionice za druge frizere, koji žele naučiti više. Javite im se za konzultacije o vašoj kosi i makeoveru na >> fb/hairvisionmakeovers