top of page

SALMA HAYEK ULETJELA U KADAR ANGELINI JOLIE

Dvije su se glumice našle na istome mjestu, a Salma je uzbuđeno uletjela Angelini u kadar

Glumice Salma Hayek i Angelina Jolie naći će se sljedeće godine u zajedničkom filmu Eternals, koji će izdati slavni Marvel studio. U njima će svaka od njih glumiti besmrtne superjunakinje koje vladaju svijetom.


Ta je vijest toliko oduševila Salmu, da je tijekom intervjua s Angelinom, uletjela u kadar i vrisnula: 'Tako sam uzbuđena što je s nama!'

Salma je trenutno uključena u brojne projekte, a neprestano je zovu da snimi razne reklame i naslovnice magazina. - Ovako to izgleda kada si iscrpljen, a zovu te da se fotografiraš - rekla je nedavno svojim obožavateljima.


53-godišnja glumica meksičkog podrijetla u sretnom je braku sa francuskim poduzetnikom Henrijem Pinaultom, koji je inače vlasnik brojnih luksuznih brendova kao što su Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen i brojne druge. S njime ima i 11-godišnju kćer Valentinu.

- Još uvijek si jako 'vruća' Selma. Jako sam ponosna na tebe, Meksikanko naša! Baš zračiš - pišu joj obožavatelji nakon svake njene objave.

showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin

bottom of page