top of page

S NATURAVERDE KIDS IGRA NIKADA NE PRESTAJE

Omiljeni filmski junaci na bočicama šampona i sapuna

star wars šampon
foto Naturaverde Kids Hrvatska

Vrijeme za kupanje i tuširanje 10 je puta zabavnije uz Naturaverde Kids proizvode. Na njima su otisnuti brojni poznati likovi iz crtanih i igranih filmova, koje djeca jako dobro poznaju. Tu su Mickey i Minnie, sestre iz serijala Frozen, slonić Dumbo, Bambi i 'strašni' Darth Vader iz Ratova zvijezda. No, hrabri klinci i klinceze ne boje se zlikovaca jer znaju da su moćniji od njih.


Za čiste ruke mališana, pobrinut će se Spider-Man tekući sapun koji nježno čisti kožu ruku, ostavljajući ju hidratiziranom, mekom i mirisnom. Najbolje od svega je da je formula obogaćena ekstraktom zobi iz organskog uzgoja, a sapun NE sadrži SLS/SLES, fenoksietanol niti alergene u mirisu.

Mickey gel za tuširanje i Minnie šampon dobitna su kombinacija za sve mališane! Mickey gel sadrži ekstrakte nevena i kamilice iz organskog uzgoja. Dok neven tonizira i vlaži kožu, a također i omekšava ispucalost, kamilica umiruje, omekšava i njeguje kožu. Minnie šampon za kosu u sebi sadrži organski ekstrakt različka, koji ima prirodna protuupalna svojstva koja pomažu ublažiti osjetljivu kožu tjemena, a na kosu djeluje dvostruko - omekšava ju i regenerira.

Izuzetno blagi Naturaverde BIO šampon nježno čisti kosu i tjeme, ne iritirajući osjetljivu kožu vaše bebe. Njegova prirodna formula obogaćena je ekstraktima organski uzgojene zobi i kamilice i u kombinaciji s ostalim prirodnim sasstojcima poznatim po svojem omekšavajućem djelovanju čine kosu mekanom i čistom. Proizvodi ne sadrže parabene, alkohol, umjetna bojila niti SLS, a karakterizira ih djelotvornost, ugoda prilikom korištenja te nježni mirisi zobi i kamilice iz organskog uzgoja.

Naturaverde u svojoj ponudi ima i 2u1 šampon i regenerator za nježnu dječju kosicu s omiljenim Frozen likovima Elsom i Annom koji kosu čisti i intenzivno jača puštajući hranjive tvari u samu srž kose. Nakon uporabe, kod svojih klinceza i klinaca primijetit ćete kako im se kosa puno lakše raščešljava te kako je mekša i zdravija - poručuju iz Naturaverde Kids Hrvatska.

Omiljeni filmski negativci - Darth Vader i Stormtrooperi iz poznatog filma Ratovi zvijezda, nalaze se na Naturaverde kids šamponu/gelu za tuširanje i tekućem sapunu. Proizvodi su obogaćeni prirodnim ekstraktom zelenog čaja, dermatološki su testirani, ne sadrže SLS/SLES niti parabene, a u mirisu nema nikakvih alergena. Za sve malene ljubitelje Star Wars filmskog serijala, ovo će biti proizvodi kojima će se veseliti svako večer. Sve proizvode potražite u drogerijama diljem Hrvatske i neka vam kupanje postane odlična zabava! frozen šampon, sapun mickey, spiderman za djecu, star wars šampon

bottom of page