top of page

S*KS SCENA KATE WINSLET I MLADE KOLEGICE IZAZVALA BURNE REAKCIJE

Svi pričaju o ovom filmu

Oskarovka Kate Winslet (44) snimila je film u kojem je jedna scena 'upala' u oči gotovo svima. Ammonite je njen novi uradak, u kojem sa 18 godina mlađom kolegicom Saoirse Ronan (26), uživa u strastvenoj ljubavnoj vezi.

Film tek treba doći u kina širom svijeta, a eksplicitne scene koje su snimile gotovo će sigurno podići interes. U ovom trenutku nema medija koji o novom filmu nije široko pisao, a o scenama s*ksa govori se svakodnevno.


U intervjuu za "The Hollywood Reporter" Kate je otkrila kako je upravo ta scena jedna od najeksplicitnijih koje je ikada snimila - Ponosna sam što sam pokazala svoje golo tijelo u 40-ima, ali to nije tijelo kakvo sam imala nekada. Redatelj filma, Francis Li, bio je nervozan zbog našeg snimanja, pa sam odlučila preuzeti kontrolu. Saoirse i ja smo same osmišljavale scenu. Dogovorile smo se kako ćemo početi, kako ćemo se ljubiti, što ćemo s grudima, u kojim ćemo biti pozama. Označile smo ritam svake scene - izjavila je i dodala - Na pomisao duplerke samo se nasmijala. Žene inače nemaju hrabrosti snimiti ovako nešto, posebice ne nakon što su rodile. Ali ja sam zgrabila priliku.

Domaći gledatelji Kate Winslet inače najviše pamte po ulosi Rose u filmu Titanik, brodu koji je potonuo na putu do Amerike. Trailer novog uzbudljivog filma pogledajte ovdje >>> YouTube Ammonite

bottom of page