top of page

S KRALJEVSKIH DVORA: ISTINA O RAZVODU KATE I WILLIAMA

Princ William i Kate proslavili su 9 godina braka i imaju troje djece

Engleski princ William i njegova supruga Kate Middleton proslavili su 9.godinu braka, što su i službeno objavili na svojim stranicama. No, magazin Globe u više je navrata pisao o njihovom navodnom razvodu, iako te glasine nisu nikada dokazane.


U travnju 2019. anonimni izvori tvrdili su za Globe kako su princ William i Kate "u razgovoru o razvodu." Tabloid je tvrdio da je Middleton "ljubomorna" na princa Williama, a njihov se brak "razbio" zbog skandaloznih glasina kako je imao aferu s prijateljicom po imenu Rose Hanbury.

"Kraljevski insajder" tvrdio je i da se Middleton navodno osjeća kao da je "uzimana za budalu te traži da tzv. suparnica bude odmah isključena iz njihovih života." Iako je istina da su princ William i Hanbury godinama bili prijatelji, njih dvoje nisu bili tako bliski kao nekada. Nadalje, s obzirom na nepouzdanost Globea, o čemu piše Gossip Cop, bilo je teško povjerovati u ono što taj tabloid kaže. Gossip & Gossip Cop demantiraju navode o razvodu i preljubu, te žele kraljevskom paru dug i zdrav život

Vjenčanica koju je Kate nosila prilikom svog vjenčanja, kao i ona u koju se presvukla, djela su dizajnera Alexandra McQueena, koji se potrudio napraviti pravu balsku i romantičnu princeza-stil haljinu.

Još fotografija vjenčanice, ulaz u crkvu i cipele koje je Kate nosila na vjenčanju pogledajte na >>> Gossip Pinterestu gossip vijesti, tračevi o poznatima, vijesti o poznatima, najnovije vijesti s kraljevskih dvora

bottom of page