top of page

RYAN GOSLING DAO RIJETKI KOMENTAR O SVOJOJ OBITELJI I EVI MENDES

Opisao kako im je bilo tijekom lock-downa

Ryan Gosling ponudio je rijedak uvid u svoj obiteljski život u novom intervjuu za britanski magazin GQ. Kanadski glumac dao je neke rijetke komentare o svojoj dugogodišnjoj partnerici Evi Mendes, s kojom je u vezi od 2011., i njihovim dvjema kćerima - 7-godišnjoj Esmeraldi i 5-godišnjoj Amadi, prenosi ET Canada.

- Vrijeme je, općenito, nešto o čemu sada puno razmišljam. Moja djeca rastu tako brzo da moram paziti na sat na način na koji nikad nisam - rekao je Gosling za magazin. Na pitanje je li pandemija utjecala na te osjećaje, 41-godišnjak kaže - Znate, nisam siguran. Osjećam da mi treba više vremena da to obradim. Ali imamo dvoje djece pa provodimo puno vremena pokušavajući ih zabaviti. O izolaciji u vrijeme epidemije rekao je - Naša djeca nisu mogla viđati drugu djecu i komunicirati s ljudima, iako smo Eva i ja dali sve od sebe. No, više smo glumili u karanteni nego u svojim filmovima.

Gosling je objasnio i kako se kao dijete godinu dana školovao kod kuće, a njegova majka je bila toliko dobra u tome da je postala učiteljica. Što se tiče posla, otkrio je kako su se njegovi ciljevi mijenjali tijekom godina, posebice od početka glumačke karijere - Osjećao sam da je moj posao samo dobiti posao. Pokušavao sam platiti stanarinu i možda dobiti zdravstveno osiguranje. Danas su mu ciljevi bitno drugačiji, i više ne preuzima uloge koje bi ga izazvale, već one koji funkcioniraju za njega i Evu i njihovu obitelj.

bottom of page