top of page

ROYAL BLED SKRIVENI JE DRAGULJ EUROPSKOG GOLFA

Doživite apsolutni mir, ekskluzivnost i privatnost u Sloveniji

- Naša prekrasno dizajnirana akademija, vježbalište i tereni za vježbanje smješteni su u jedinstvenom golfskom utočištu s prekrasnim pogledom na planinski lanac Karavanke. Ova zadivljujuća lokacija daje ton istinski svjetske klase za učenje i razvojno okruženje - poručuju iz Royal Bled resorta u Sloveniji, koji nas je oduševio na prvu.


Royal Bled Golf Club pravi je skriveni dragulj europskog golfa i svojim članovima pruža nenadmašno iskustvo koje u svojoj srži drži golf, ali nudi puno više. Od ekskluzivnih usluga samo za članove do zadivljujućeg igrališta prožetog predivnom prirodom koje nudi golf u apsolutnom miru, ovo je posebno mjesto koje njeguje odanost i odaje duboki osjećaj pripadnosti i privatnosti. Za Royal Bled članove, klub je dom daleko od kuće, a nudi toplu, osobnu uslugu istomišljenicima iz cijelog svijeta koji dijele strast za životom i sjajnu igru.

royal bled

Potpuno renovirani tereni

Veliki golfski teren s 18 rupa dovršen je 1938. godine, ali je ubrzo nakon toga napušten zbog početka Drugog svjetskog rata. Nakon opsežnog redizajna i renoviranja od strane legendarnog Donalda Harradinea, igralište je ponovno otvoreno 1972. uz opće priznanje poznavatelja golfa iz cijelog svijeta koji su ga proglasili jednim od najljepših u Europi.

royal bled

Teambuilding u Royal Bled Resortu

Tražite li mjesto za teambuilding koji će vaš tim pamtiti, Royal Bled oduševit će vas vrhunskom lokacijom i mjesto gdje je sve što vam treba za savršeni odmor, odmah dostupno. Zaigrajte golf na zabavan način, uz stručno osoblje i najsuvremeniju opremu na terenu. Poželite li članstvo, možete ga dobiti samo uz pozivnicu. A za dodatne informacije kontaktirajte management na info@royalbled.com


Kraljevska kuća

Nakon opsežne obnove, Kraljeva kuća vraćena je u svoju izvornu veličinu, a profinjeni interijeri, otvoreni kamini i udoban namještaj stvaraju jedinstvenu atmosferu koja potiče goste da ostanu, opuste se i uživaju u nenadmašnom okruženju. Deset bezvremenski stiliziranih soba dostupno je unutar Kraljeve kuće od kojih svaka nudi svoj poseban ton, ali sve s istim osjećajem elegancije. Privatne terase pružaju pogled na golf teren, a topao, tradicionalni namještaj stvara ugodu doma.

royal bled

Komentari gostiju

- Lijepa hotelska soba s izvrsnom uslugom. Ljubazno i uslužno osoblje. Igrao sam tečaj Kingsa ukupno četiri puta. Kakav tečaj! Ovdje je sve točno: održavanje tee boxa, fairwaya i zelenila je apsolutno nevjerojatno! Prostori za vježbanje također su vrhunski. Nakon igre, potičem vas da uživate u piću i zalogaju na terasi. Kvaliteta hrane je izvanredna! Green fee nije jeftin, ali dobivate puno zauzvrat.


- Putovao sam u Royal Bled dok sam bio na obiteljskom odmoru u Koruškoj. Royal Bled je definitivno vrijedan dulje vožnje i apsolutno mogu preporučiti igranje golfa kada ste negdje u blizini. Jako sam uživao u ovom vrhunskom iskustvu.


- Moj jedini savjet za ljude bilo gdje u svijetu: dođite u Sloveniju, prekrasnu zemlju i otkrijte ovaj vrhunski klub! Mogao bih još puno toga napisati, ali najbolje je da to sami otkrijete. Za 150 EUR dobijete puno više nego, na primjer, u Portugalu. Dakle, jednostavno to učinite.


Otkrijte i sami ovaj skriveni slovenski dragulj, potražite više informacija odmah na royalbled.com


bottom of page