top of page

RODITELJI NATAŠE JANJIĆ NAPRAVILI SU VELIKI KORAK ZA UNUKE

Glumica s njima ima poseban ritual

- Evo me kod mojih roditelja koji su u svojoj 70-oj godini preselili iz Splita u Zagreb, u skromni podstanarski stan kako bi mi bili na usluzi oko čuvanja djece, psa, olakšali mom suprugu i meni usklađivanje obaveza i posao, družili se sa svojim unucima. Na tome sam im neizmjerno zahvalna, kao što sam zahvalna za sve korake u mom životu za koje su odigrali važne uloge potpore i podrške, od financijske do one moralne, vjerovali i podržavali me da bih danas bila tu gdje jesam - otkrila je glumica Nataša Janjić o svojoj obitelji

- Trenutno nigdje radije ne bih bila nego na ovoj kavici s njima, koja je njihova i moja tradicija od dana kada sam prvi put kušala kavu. Postoje mnogi mladi ljudi bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a znamo koliko je ona presudna baš u onim prvim koracima kad se odvažujemo na samostalni život, biramo buduću profesiju, a osim moralne, važna je i ta financijska strana zbog koje mnogi ne mogu odsanjati svoje snove, pa čak ni povjerovati u njih da su mogući...Ovo sve što sam danas i zahvaljujući čemu me pratite dugujem svojim roditeljima, a svi mi svojim malim doprinosom možemo biti dijelom zdrave i cjelovite obitelji kakvu svako dijete zaslužuje - dodala je.

- Baka servis top, bravo za roditelje! Predivni roditelji, predivni baka i djed - dodale su Ana Gruica i Marija Husar Rimac. - Legendarno!!! Prije možda nekih 7-8 godina smo moja obitelj i ja slučajno završili na Šolti u vali na terasi vaših roditelja, popili travaricu i savršeno se dobro družili pričajući o mom rodnom gradu, Sarajevu, i njihovim anegdotama sa faksa arhitekture. Tako je lijepo vidjeti da su zdravi i u srcu mladi, kad su se odlučili na tako cool korak!!! Lijep pozdrav i ostanite zdravi i veseli...Majka jako zgodna žena, sada je sve jasno, ne pada jabuka daleko od stabla. Ti si tatino dijete. E da je više ovakvih roditelja. Divan tekst.. Živjeli svi divni roditelji i neka bude što više zdravih i sretnih porodica! Uživajte u kavici - poručili su Nataši njeni fanovi.


A nakon što se sa suprugom Nenadom vratila iz Istanbula, glumica se zabavila u društvu brojnih poznatih prijatelja - Marijane Batinić, Antonije Blaće i Amara Bukvića.


bottom of page