top of page

ROBERT KNJAZ IZGUBIO KOFER NA AERODROMU

Poznati komičar Robert Knjaz izgubio je nedavno kofer na putovanju u Englesku

- Ono kad ti zagube kofer na aerodromu pa se moraš obući na kiosku u Engleskoj - napisao je Robert Knjaz, objavio fotografiju u 'šlafrogu' i dodao par šala na svoj račun - Jakna za sabor, Gucci u idućem postu, Ima se može se.


Njegov prirodni humor i dan danas nasmijava brojne Hrvate, a Robert je široj javnosti odavno poznat po uspješnim emisijama Koledžicom po svijetu i Svlačionica. - Roberte vi ste legenda Hrvata. Bitno je da ima piva. Apsolutni genijalac! Konačno si popustio osjećajima i obukao se onako kako voliš. Bog, Robert! Evo i nas u Engleskoj, London, možda se i sretnemo. Svrati do British museuma, sakrit ćemo se od kiše - brzo su mu napisali pratitelji.

U privatnom životu Robert je sretan u braku sa Zrinkom s kojom ima troje djece, 20-godišnjeg Emanuela, 17-godišnju Sunčicu i 10-godišnje Luku Eusebija. Njegovu najnoviju emisiju-putopis 'Najveće svjetske fešte', u kojima nas upoznaje sa zemljama, kulturama i ljudima na jedan zanimljiv i opušten način, možete gledati na HRT1. poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi

Comments


bottom of page