top of page

RIJETKO SE VIĐA, JE LI OVO NOVI TREND? NIVES CELZIJUS POKAZALA STVARNU SEBE

Dosadile su joj pretenciozne fotke s društvenih mreža

Spisateljica i influencerica Nives Celzijus ovih je dana pokazala kako žene mogu biti zadovoljne, i bez trunke šminke i sređene frizure, a o toj je temi ovako poručila - Ponekad mi dosade pretenciozne fotke s društvenih mreža pa evo malo i stvarnih trenutaka. Proba haljina, #nomakeup #badhairday #nophotoshop, samo stvarna ja s pripadajućim nedostacima i jedna savršena haljina.

Dan bez makeupa sa trendom samo prirodno već je veliki hit vani, a brojne proslavljene glumice i pjevačice poput Jennifer Lopez, Shakire, Beyonce, Kim Kardashian, Oprah i drugih ne srame se pokazati kako izgleda njihovo lice bez imalo profesionalne šminke. Sve je veći trend i upozoriti mlade djevojke da moraju poštovati same sebe i graditi vlastito samopouzdanje, bez obzira imaju li kvalitetnu šminku, pristup frizeru ili stručnom vizažistu. Brojne influencerice počele su pokazivati i kako im za savršenu fotografiju na Instagramu treba tim ljudi, a da bez njih i one izgledaju - poput svake djevojke iz susjedstva

- Sve pohvale napokon za neobrađene fotke i realnost! I opet si top. Ma Nive ti si TOP. Ne nori, bombetina si, neš ti "nedostatak" - poručili su našoj zvijezdi brojni prijatelji i fanovi, sa kojima su se složili i Ecija Ivušić, Žanamari i Mario Roth iz grupe Vigor.

bottom of page