top of page

RIJEČKA KANTAUTORICA MIRNA ŠKRGATIĆ OBJAVILA PLESNI HIT

Žešći zvuk rocka došao joj je prirodno, a u toj se glazbi osjeća najugodnije

Mirna Škrgatić gossip vijesti
foto heartbeat

U vremenima kada se čisti rock 'n' roll sve više svrstava u zvuk prošlosti, riječka kantautorica i pjevačica Mirna Škrgatić, hrabro je odlučila svoju karijeru usmjeriti upravo u tom smjeru. - Žešći zvuk rocka došao mi je prirodno, u toj se glazbi osjećam najugodnije i kao doma. Tu sam ljubav naslijedila od pokojnog oca, koji je također bio glazbenik, a Mark Mrakovčić je kao vrhunski producent shvatio moje afinitete i zvuku dao čvrstinu koju sam željela - otkrila je Mirna.

Mirna je kantautorica nove generacije i specifičnog izričaja čemu u prilog idu i pozitivne kritike javnosti i struke nakon prvog albuma. Uz izvrsne vokalne sposobnosti veže je i smisao za skladanje i pisanje. Album Posljednji trend objedinjuje aktualni trenutak i teme koje su vrlo intimne, ali i one koje se obraćaju društvu zarobljenom vremenima u kojem živimo. Singlovi albuma su Posljednji trend, Draga moja feat. Ivana Kindl, Usne grizem, Strašila i aktualni Idemo van.

Prilikom slušanja svih dvanaest pjesama koliko ih nosi Mirnin novi album, steći će se dojam raznolikosti, ali raznolikosti koje su zahvaljujući aranžmanima Mrakovčića dobile svoju smislenu cjelinu. Album možete nabaviti u shopovima Croatie Records, ali i na stream servisima od Deezera do Spotifyja. Za početak listopada MIRNA je najavila koncertnu promociju u Malom pogonu Tvornice Kulture.

bottom of page