top of page

REXONA PREDSTAVILA POBOLJŠANE PROIZVODE

Novom kampanjom #UčiniNemoguće motivira svakoga na pomicanje granica

rexona dezozorans
foto Rexona

Jeste li spremni izaći iz svoje zone komfora? Skočiti bungee jumping. Popeti se na najvišu stijenu. Otići vlakom na putovanje u nepoznato. Ovakvo je pomicanje granica hrabro i inspirirajuće, no jeste li znali da u svakom danu, čak i malim koracima možete učiniti nemoguće? Rexona je novom kampanjom #UčiniNemoguće odlučila učiniti baš to i predstaviti svoje poboljšane proizvode, motivirajući svakoga na pomicanje granica!

Kreiranjem nove formule, Rexona proizvodi snalažljivo se bore sa znojenjem uzrokovanim stresom, kretanjem i vrućinom. U ovoj ljetnoj sezoni i vladavini visokih temperatura, učinkovita zaštita od znojenja svima je prijekopotrebna. Vodeći se time, ali i činjenicom da je svaki izlazak iz zone komfora stres za naš organizam, poznati brand stvorio je liniju od četiri ženska i dva muška antiperspiranta. Za učinkovitu zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa tu su antiperspiranti u spreju pogodni za svakodnevno korištenje; Rexona Maximum Protection Ocean Scent, suptilnog i nježnog mirisa te Lime&Waterlily Scent s mirisom limete i ljiljana.

Druge dvije varijante Rexona Maximum Protection – Invisible i Fresh - pružaju iznimno snažnu i učinkovitu zaštitu od znojenja do čak 96 sati te pomažu spriječiti nastanak mokrih mrlja na odjeći i ukloniti onaj neugodan osjećaj vlage ispod pazuha. Muškarci će lako izaći iz svoje zone komfora i pomaknuti granice uz Rexona Men Maximum Protection Cobalt Dry i Maximum Protection Invisible. Uz revolucionarnu tehnologiju MotionsenseTM posebno su osmišljeni za kožu muškarca i pružaju aktivnu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa čak 48 sati.

Zahvaljujući ovim novim proizvodima, jedno je sigurno – u svakom preskakanju prepreka, testiranju vlastitih mogućnosti i probijanju granica, Rexona svojom zaštitom i sigurnom kvalitetom prati hrabre. I iako se u zoni komfora osjećamo sigurno i iako većina nas većinu svog života provede baš u njoj, Rexona je odlučila potaknuti svako izlaženje iz te zone, svako vaše “hodanje po crti”, svaki vaš hrabri istup te vas poziva da napravite nešto što ne biste nikada, malim pomicanjem svojih granica.

bottom of page