top of page

REPLAY ŽENSKE TORBE U KOJE SMO SE ZALJUBILE

Pravi modni statement

Jedan ruž, ogledalce i maramica davno su sačinjavali sadržaj gotovo svake ženske torbe, dok danas u jednoj torbi možete pronaći nečiji cijeli život. I ne staje na tome, svaka torba priča zasebnu, autentičnu priču te u sebi nosi poslove, hobije, ideje, misli, želje, brige i radosti, otkriva REVERTO, autorizirani Replay dealer

Originalnost vs. mainstream

Autentičnost, street style pokret, originalni dizajn i kvaliteta, ono su što brand Replay već godinama čini svjetski poznatim i utjecajnim. Njihova kolekcija torbi za cilj ima biti u službi mode, poticati slobodu kretanja, njegovati individualnosti, inspirirati te učiniti razliku.

Sve svoje sa sobom nosim, sjajna je misao koju su utkali u dizajn svake torbe i torbice misleći prvenstveno na X faktor, odnosno osobni pečat pojedinca kao unikatan potpis osobnosti. Od opasno dobrih modela u tamnim kontrastnim bojama poput maslinasto zelene i crne, do modela brušene kože u ženstvenim nijansama, torbe na rame savršeno će podnijeti težinu uživanja!

Pametan dizajn koji intuitivno prati potrebe

Velike torbe ne moraju nužno biti do vrha popunjene kojekakvim stvarima da bi ispunile svoju svrhu, uživajte u velikim torba iz jednostavnog razloga, zato što izgledaju - prekrasno! Kreirani s ciljem da olakšaju teret na leđima, Replay ruksaci odišu originalnošću i pozivaju na muving! Kožni ruksak, ruksak s printom ili pak nitnama, jednako će dobro poslužiti svakom putovanju, pa makar ono bilo i šetnja parkom kojim niste dugo prošli.

- Jesam se upravo počastila za nadolazeći ročkas. Prekrasne torbe. Divneee. Zaljubila sam se u njihove torbe - komentari su nekih od brojnih obožavateljica brenda Replay. Cijelu kolekciju pregledajte na >>> Replay ženske torbe

replay ženske torbe, replay torbice ženske

bottom of page