top of page

RENE BITORAJAC NAPRAVIO SNJEGOVIĆA S MASKOM

Glumac se zabavlja na snijegu i kod kuće

- I snjegovića treba prilagoditi vremenima - pokazao je glumac i komičar Rene Bitorajac, poručivši kako su vremena luda, a snijega ima 'ko dreka'.


- Napravi ga unutra. Rene kakvo je to kuliranje kad stavljas snjegoviću masku s maski nema. Preblizu ste si. Drži razmak od 2 metra. Ti si car - poručili su glumcu prijatelji.

A da je doista sposoban nasmijati mase, pokazao je kada je nedavno objavio fotografiju iz svog filma Ljudožder vegetarijanac, i pitao fanove - Evo, testiramo cjepivo! Nije to to, ali nije ni loše! Svejedno, ne pokušavajte to u svojim domovima. A za koju lovu bi dali da se cjepivo testira na vama?


- Ma kakva lova, za još jednu sezonu Bitangi i princeza, definitivno. Izrasla ti je kosa od ovog, mora bit neka magija. Ti si skroz prošvikao u karanteni, al kuzim te, ja danas tek 1.dan kako radim od kuće pa sam već luda. Za 100000 eura. Nije lova u pitanju. Neka mi zbrinu djecu. Doživotno. Pa sa mnom nek vrše testiranja koliko hoće. Pa kaj si ti lud - brzo su mu odgovorili. rene bitorajac filmovi, gossip vijesti, vijesti o poznatima, estrada hrvatska, showbiz vijesti, tračevi forum

Comentarios


bottom of page