top of page

RENATA SOPEK SJELA NA RUB ZGRADE

Zabrinula fanove

- Na rubu, kad je content tim kreativan - poručila je Renata Sopek sjedeći na rubu zgrade i tako zabrinula svoje brojne fanove. - Silazi, nevoljo… ne mogu to ni gledati - brzo je dodala TV voditeljica Vjekoslava Bach, dok je bivši dečko Sergej Bjelić komentirao - Spiderman. Renata je dodala da je ona ipak Catwoman i da se samo dobro zabavlja.

- Opasna lady. Zlato, nemoj pasti. Nemoj skočiti. Ma bježi, ja stanem na stolicu pa se tresem - poručili su joj fanovi i prijatelji, a Renata je dodatno objasnila mjere sigurnosti - Čuva me ekipa, ali se ne vide.


Poznata voditeljica je nakon televizijske karijere započela onu u PR-u i marketingu, pa tako danas vodi tim kreativaca. A uz posao odnosa sa javošću, Renata itekako sudjeluje u projektu Aktivna Hrvatska, kroz koji potiče na vježbanje. - Ipak mi je sportski đir najdraži! Malo smo snimali, malo se družili, a malo se i pržili! - izjavila je tijekom nedavnog sportskog snimanja ispred Arena Centra.

Nakon brojnih obveza, chill joj je najdraži, a posebice kada je u društvu najboljeg prijatelja - Evo nas opet na omiljenom mjestu u rafting centru i u Mićanovim dvorima. Naravno, moje obožavano biće Cayuse je uvijek sa mnom.



bottom of page