top of page

REESE WITHERSPOON ZAPLESALA TIK TOK

Glumica Reese Witherspoon zaplesala je novi hit ples tik tok pred 4,7 milijuna ljudi

Glumica poznata kao slatkica iz filma Plavuša s Harvarda, ovih je dana slavila sinov 16.rođendan. Tom je prilikom odlučila i pitati ga za pomoć, da zapleše trenutni hit način plesanja u mobilnoj aplikaciji TikTok.

Reese je počela izvoditi smiješne pokrete ruku, skakati i mahati rukama, a sin teenager je preokretao očima. No, na kraju je uspjela savladati ono što sve više mladih izvodi - pjevanje samo otvaranjem ustiju i šašavi ples poznat kao tik tok.

- Drag, suosjećajan, histeričan, prijateljski i talentiran...jako sam sretna što imam sina poput tebe - napisala je ponosna glumica, a obožavatelji su njezin tik tok ples pogledali čak 4,7 milijuna puta.


- Dobro si to savladala! Pogledala sam vas 9 puta. Jako si smiješna, a ne mogu vjerovati koliko ti je sin pristojan. Mama je shvatila poteze ha ha. I dalje ne razumijem taj ples, ali super ste mi oboje - napisali su joj obožavatelji.

showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin

bottom of page