1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

REESE WITHERSPOON ZAPLESALA TIK TOK

Glumica Reese Witherspoon zaplesala je novi hit ples tik tok pred 4,7 milijuna ljudi

Glumica poznata kao slatkica iz filma Plavuša s Harvarda, ovih je dana slavila sinov 16.rođendan. Tom je prilikom odlučila i pitati ga za pomoć, da zapleše trenutni hit način plesanja u mobilnoj aplikaciji TikTok.

Reese je počela izvoditi smiješne pokrete ruku, skakati i mahati rukama, a sin teenager je preokretao očima. No, na kraju je uspjela savladati ono što sve više mladih izvodi - pjevanje samo otvaranjem ustiju i šašavi ples poznat kao tik tok.

- Drag, suosjećajan, histeričan, prijateljski i talentiran...jako sam sretna što imam sina poput tebe - napisala je ponosna glumica, a obožavatelji su njezin tik tok ples pogledali čak 4,7 milijuna puta.


- Dobro si to savladala! Pogledala sam vas 9 puta. Jako si smiješna, a ne mogu vjerovati koliko ti je sin pristojan. Mama je shvatila poteze ha ha. I dalje ne razumijem taj ples, ali super ste mi oboje - napisali su joj obožavatelji.

showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin