top of page

REBEL WILSON PRVA PLUS SIZE GLUMICA U ROMANTIČNIM KOMEDIJAMA

Komičarka Rebel Wilson ponosno je istaknula kako je prva plus size glumica romantičnih komedija, no nisu sve svi složili...

- Jako sam ponosna što sam postala prva plus size djevojka, koja je glumila glavnu ulogu u jednoj romantičnoj komediji - izjavila je australska komičarka Rebel Wilson nakon uloge u filmu Nije li romantično, no nisu se svi složili.


Naime, obožavatelji smatraju da je glumica Queen Latifah ipak počela snimati romantične komedije prva.

No, bez obzira na komentare Rebel aktivno snima filmove u kojima se dobro snalazi. Prema nekim tvrdnjama, navodno joj i je cilj ostati plus size glumica, upravo zbog toga što je na tisuće glumica oko nje (pre)mršavo i što joj doista stoje uloge 'debeljuca'.


- Sigurna sam da će svaki film u kojem si ti biti fenomenalan. Plačem kad gledam tvoje filmove koliko su smiješni - pišu joj obožavatelji.

Film s Anne Hathaway, komediju u kojoj njih dvije pokušavaju na sve moguće načine 'izmusti' novac bogatih muškaraca, već je naišao na odlične kritike, a producirala ga je sama Rebel.

U svojem najnovijem filmu Jojo Rabbit, glumi učiteljicu tijekom drugog svjetskog rata, a cijela radnja pokušava humoristično prikazati Adolfa Hitlera.

bottom of page