top of page

REAKCIJE POZNATIH NA NOVOSTI KĆERI NIKOLINE PIŠEK

Otputovale u Škotsku

Nikolina Pišek otputovala je sa svojom mlađom kćerkicom u Edinburgh u Škotskoj, kako bi prisustovala velikom uspjehu svoje prve kćeri Hane Cigoj. Hana je upravo diplomirala medicinu, a sada kreće dalje u nova učenja i specijalizaciju. Nikolina je snimila ponosni trenutak primanja diplome i pohvalila se brojnim kolegama i prijateljima, koji nisu ostali ravnodušni

- Bravooo - čestitao je Tony Cetinski, dok je Nevena Rendeli dodala - Ajme divno. - Hana Čigol...pa ovo je hit - našalio se prijatelj Neven Ciganović, kada je čuo 'krivi' izgovor profesora stranog fakulteta. Iskrenim čestitkama pridružili su se i Mia Kovačić, Boris Banović, Lana Klingor i Anita Dujić.


Nikolina je u Škotskoj imala priliku vidjeti i ulicu koja je inspirirala autoricu Harryja Pottera

- Naše zajedničke fotografije u poslijednje vrijeme uglavnom izgledaju ovako. Inače, ovo je Victoria Street strma i zakrivljena ulica u oblasti Grassmarketa, koja je bila inspiracija za Diagon Alley u Harry Potteru, ulicu u kojoj su se prodavale potrepštine za magiju. I danas se prodaju. Možda da kupim nešto da poradim na magiji naših fotografija? - pitala se Nikolina, dok je njen suprug Vidoje Ristović dodao - Nemojte mi je dirati…niti iznervirati # jer njen tata može sve sa 45.

bottom of page