1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

RAZVODI SE JULIA ROBERTS?

200 milijuna dolara vrijedna imovina

Već duže vremena spekulira se o razvodu 53-godišnje glumice Julije Roberts i Daniela Modera. Danielova obitelj navodno ne podnosi snahu, a njegova sestra Jill Moder u više je navrata otvoreno rekla da je Julia umišljena, razmažena diva. Glumica, prenosi Alo, navodno traži poseban tretman ne samo za sebe, već i za svoju decu pa tako kada ih vozi u školu zahtijeva da joj se omogući poseban parking samo za nju, dok njena djeca u školi jedu samo odabrane obroke.

Navodno je i ostatak Moderove obitelji ne podnosi, dok se za njegaa piše da je sklon prevari. S druge strane, par je u braku već 18 godina, zajedno su dobili troje djece, i čini se da sve samo ne pred razvodom. Zbog čega bi moglo doći do njihova kranjeg razilaženja i razvoda, u ovom trenutku nije poznato, a strani mediji pišu da se par razvodi, te da razvod glumicu mogao koštati čak 200 milijuna dolara.

Iako je prešla 50-tu godinu života, Julia i dalje izgleda besprijekorno. Svoju liniju održava redovitim treninzima, a lice i kosu posebnim beauty tretmanima. Gledatelji s naših prostora uvijek će je pamtiti po filmu Zgodna žena, kada je kao crvenokosa dama s ulice uspjela šarmirati i osvojiti bogataša Richarda Gerea.