top of page

RAZVODI LI SE DOISTA SULEJMAN VELIČANSTVENI?

Imamo najnovije vijesti

Popularna turska glumica 38-godišnja Berguzar Korel, koju najviše pamtimo po ulozi Šeherezade u TV seriji 1001 noć, ove je godine dobila drugo dijete sa 49-godišnjim turskim glumcem Halitom Ergençom, koji je pak slavu stekao ulogom Sulejmana Veličanstvenog. Čini se da njihovoj sreći nema kraja, nakon što su se 'pronašli' u zrelijim godinama, a Berguzar je u 7.kolovoza ovako čestitala suprugu - Neka nam Allah da priliku da sa svojom djecom živimo u zdravlju i miru dugi niz godina. Volim te. Sretna 11. godina.

Od kolovoza je prestala sa objavama zajedničkih fotografija, što je odmah dalo povoda turskim medijima da krenu pisati o navodnom razvodu. - Ne slažu se oko mnogo stvari, a Halit nije želio drugo dijete jer se smatra prestarim, no njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presretan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila djetetu i on se sada osjeća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvijek rastati - rekao je navodni izvor blizak paru, prenosi Radio Sarajevo


Navodno se 50-godišnji Halit već počeo dopisivati sa drugom ženom, za koju turski mediji navode da je veoma popularna te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske. Izvor tvrdi da Halitu nedostaje strasti i žara, a supruga ga odbija. Nestalo je kemije, a ona se uopće ne trudi to popraviti, iako zna da on ima potrebe kao i svi drugi - dodaje nepoznati izvor.

Brojni fanovi odmah su krenuli s negativnim komentarima na Halita, ne vjerujući da se doista razvodi od svoje lijepe žene. No, čini se da je ipak puno više onih koji ne vjeruju lažnim medijskih natpisima i tvrde da je ljubav između ovo dvoje glumaca sve jača - Uvjerena sam da to nije istina. Oni su stvoreni jedno za drugo. Sve je to samo veliki trač. Oni su sretni i vole se. Nije istina, velika su sretna obitelj. Uopće priča ne drži vodu jer da je Halit prevari, Berguzar bi ga jednostavno ostavila, a to sad nije nimalo istinito. Ne vjerujem da bi Halit riskirao ostati bez tako lijepe žene i majke svoje dvoje male djece.


Što je prava istina, tek će se doznati, a u međuvremenu, nijedno od glumaca nije reagiralo na natpise te se bave posve drugim stvarima. Berguzar se pohvalila novom, kraćom frizurom i uređenjem svog doma, dok Halit pokazuje svoje nove snimljene reklame i isječke iz filmova, te je nedavno prisustvovao humanitarnom događanju.


bottom of page