1/1

RAZVODI LI SE DOISTA SULEJMAN VELIČANSTVENI?

Imamo najnovije vijesti

Popularna turska glumica 38-godišnja Berguzar Korel, koju najviše pamtimo po ulozi Šeherezade u TV seriji 1001 noć, ove je godine dobila drugo dijete sa 49-godišnjim turskim glumcem Halitom Ergençom, koji je pak slavu stekao ulogom Sulejmana Veličanstvenog. Čini se da njihovoj sreći nema kraja, nakon što su se 'pronašli' u zrelijim godinama, a Berguzar je u 7.kolovoza ovako čestitala suprugu - Neka nam Allah da priliku da sa svojom djecom živimo u zdravlju i miru dugi niz godina. Volim te. Sretna 11. godina.

Od kolovoza je prestala sa objavama zajedničkih fotografija, što je odmah dalo povoda turskim medijima da krenu pisati o navodnom razvodu. - Ne slažu se oko mnogo stvari, a Halit nije želio drugo dijete jer se smatra prestarim, no njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dvije godine. Kada je ostala trudna, bio je presretan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila djetetu i on se sada osjeća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko mjeseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvijek rastati - rekao je navodni izvor blizak paru, prenosi Radio Sarajevo


Navodno se 50-godišnji Halit već počeo dopisivati sa drugom ženom, za koju turski mediji navode da je veoma popularna te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske. Izvor tvrdi da Halitu nedostaje strasti i žara, a supruga ga odbija. Nestalo je kemije, a ona se uopće ne trudi to popraviti, iako zna da on ima potrebe kao i svi drugi - dodaje nepoznati izvor.